Wortelkanaalbehandeling

Tandartspraktijk Mondzorg Fascinatio is een innovatieve tandartspraktijk voor alle algemene tandheelkunde. U bent u bij ons op het juiste adres voor algemene tandheelkunde zoals bijvoorbeeld een wortelkanaalbehandeling, maar ook wanneer u bijvoorbeeld last heeft van angst voor de tandarts of wanneer u een kind heeft dat angstig is. Wij hebben vriendelijkheid en geduld hoog in het vaandel staan en willen u en uw kind hierin dan ook graag begeleiden.

Wanneer een wortelkanaalbehandeling?

Soms kan het voorkomen dat er ontstekingen ontstaan in een van de wortelkanalen in de kies. Oorzaken hiervan zijn meestal tandbederf, een lekkende vulling of kan veroorzaakt worden door een val. Dit kan erg pijn doen. Belangrijk is dan ook om op zo’n moment naar een tandarts te gaan die u hiervan af kan helpen. Bij Mondzorg Fascinatio kunnen wij u met alle geduld en zorg van uw ontstoken wortelkanaal afhelpen door middel van een wortelkanaalbehandeling. Ook voor andere klachten kunt u bij ons terecht zoals o.a. orthodontie en cosmetische tandheelkunde.

Over tandartspraktijk Fascinatio

Mondzorg Fascinatio bestaat sinds september 2007 en heeft een team waarin verschillende specialiteiten vertegenwoordigd zijn, zodat er altijd iemand is die u kan helpen bij uw klachten. Bij Mondzorg Fascinatio zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelen op het gebied van tandheelkunde door het volgen van cursussen en studies. Wij maken gebruik van A-materialen en de nieuwste behandeltechnieken zodat wij kwaliteit kunnen waarborgen.

Tevens vinden wij een goede mondgezondheid erg belangrijk: in onze praktijk is daarom een mondhygiëniste aanwezig die u voorziet van een professionele gebitsreiniging en u informatie geeft over hoe u zelf uw gebit dagelijks goed schoon kunt houden.Inschrijven bij onze tandartsenpraktijk

Zoekt u een professionele tandspecialist voor een wortelkanaalbehandeling? Vul dan het inschrijfformulier in op onze website en dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op om een intakegesprek in te plannen. Heeft u nog vragen over een wortelkanaalbehandeling bij Mondzorg Fascinatio? Bel ons dan op 010 – 20 20 207. Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Contact Opnemen