Uw tandzorg in Capelle aan den IJssel

Bent u op zoek naar een goede tandzorg in Capelle aan den IJssel? Zoek niet verder. Wij van Mondzorg Fascinatio heten u van harte welkom! Wij zijn een zeer innovatieve tandartspraktijk in Capelle aan den IJssel. Bijvoorbeeld door ons specialisme in het begeleiden van kinderen die angst hebben voor het naar de tandarts gaan. Voor sommige kinderen kan een tandartsbezoekje zoveel stress en zenuwen opleveren dat ze niet meer durven te gaan. Dat is heel vervelend. In eerste plaats zeker voor het kind, maar ook omdat goede tandzorg essentieel is; zeker bij een jonge leeftijd! Om uw zoon of dochter toch naar de tandarts te laten gaan doet u er verstandig aan om bij ons langs te komen. Wij weten het kind op zijn of haar gemak te stellen, waardoor een tandartsbezoek niet meer zo eng is. Maar ook voor volwassenen hanteren wij dit specialisme. Misschien is de angst voor het naar de tandarts gegaan bij u wel nooit behandeld als kind en kampt u er op latere leeftijd nog mee. Of misschien is de angst ontstaan door een nare ervaring die u ooit bij de tandarts heeft gehad. Ons team is er graag voor u met veel geduld en vriendelijkheid.

Behandelingen bij tandzorg in Capelle aan den IJssel

Bij Mondzorg Fascinatio kunt u voor diverse behandelingen terecht. Zo heten wij u welkom voor bijvoorbeeld alle algemene tandheelkunde, denk dan aan controles of het verwijderen van tandsteen. Tevens bent u bij ons ook aan het juiste adres voor meer uitgebreidere tandzorg in Capelle aan den IJssel. U kunt dan denken aan wortelkanaalbehandelingen, moeilijke extracties, orthodontie, cosmetische tandheelkunde en het plaatsen van kronen en bruggen. Binnen onze praktijk werken diverse tandartsen die beschikken over zijn of haar eigen specialismen. Neem dus gerust contact op met onze tandarts in Capelle aan den IJssel ‘s-Gravenland om te informeren of wij u met een specifieke vraag kunnen helpen middels een behandeling.

Voordelen van onze tandzorg in Capelle aan den IJssel

Bent u benieuwd naar de voordelen van onze tandzorg in Capelle aan den IJssel? Wij vertellen het u graag! Bekijk gerust onderstaand rijtje eens;

  • Ons team is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op gebied van tandheelkunde
  • Wij blijven bijscholen middels het volgen van cursussen en studies
  • Bij Mondzorg Fascinatio werken we met de nieuwste behandeltechnieken
  • Wij maken uitsluitend gebruik van A-materialen
  • Bent u of is uw kind bang voor de tandarts? Wij zijn gespecialiseerd in het werken met angstige patiënten
  • U krijgt bij ons, indien gewenst, altijd een digitale herinneringen van uw afspraak!

Schrijf u bij ons in!

Wilt u zich graag inschrijven voor onze tandzorg in Capelle aan den IJssel? Dat kan! U kunt zich vandaag nog bij Mondzorg Fascinatio inschrijven. Wij komen binnen 24 uur bij u terug om een afspraak met u te maken. Indien u vragen en / of opmerkingen voor ons heeft kunt u ook contact met ons opnemen.

Contact Opnemen