Tanden bleken in Capelle aan den IJssel

Zoekt u een tandartspraktijk waar u uw tanden kunt bleken in Capelle aan den IJssel? Dan bent u op het juiste adres bij Mondzorg Fascinatio. Wij zijn een innovatieve tandartsenpraktijk in Capelle aan den IJssel waar u terecht kunt voor diverse algemene behandelingen op het gebied van tandheelkunde, maar ook voor specialisaties.

Onze tandartsenpraktijk

In onze tandartsenpraktijk in Capelle aan den IJssel bent u aan het juiste adres voor het bleken van uw tanden, maar ook voor alle algemene tandheelkunde zoals controles, het verwijderen van tandsteen, wortelkanaalbehandelingen, moeilijke extracties, orthodontie en cosmetische tandheelkunde. Tevens beschikken wij over onze eigen tandtechnisch laboratorium waar wij frames, kunstgebitten en sportbitjes voor u kunnen maken.

Voordelen van Mondzorg Fascinatio

Wordt u patiënt bij Mondzorg Fascinatio? Dan bij u bij ons in goede handen. Bij Mondzorg Fascinatio geniet u van:

  • Een brandschone praktijk
  • Ruime openingstijden
  • Snelle hulp: geen wachttijden en bij spoed wordt u zelfs al op de dezelfde dag geholpen!
  • Een kostenoverzicht dat u van tevoren ontvangt zodat u niet voor verassingen komt te staan
  • Eerlijke zorgverlening, wij zijn open en transparant
  • Behandeling bij een tandartspraktijk die diverse keren cum laude is beoordeeld

Ook uw tanden bleken?

Wilt u ook uw tanden bleken? Laat uw tanden bleken in Capelle aan den IJssel door de deskundige tandartsen van Mondzorg Fascinatio. Vul dan het inschrijfformulier in op de website en dan nemen we binnen 24 uur contact met u op om een intake in te plannen. Vragen? Bel ons dan op 010 – 20 20 207. Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Contact Opnemen