Tandartspraktijk in Kralingen

Bent u woonachtig in de buurt van Kralingen en zoekt u nog een tandartsenpraktijk waar u op een geduldige manier wordt geholpen? Dan bent u bij Mondzorg Fascinatio op het juiste adres. Wij zijn een innovatieve tandartspraktijk in Kralingen waar u terecht kunt voor alle algemene tandheelkunde, maar ook voor specialistische zaken als orthodontie en cosmetische tandheelkunde.

Over Mondzorg Fascinatio

In onze tandartspraktijk in Kralingen zult u direct merken dat wij u in alle rust en op een persoonlijke manier zullen helpen. Onze innovatieve tandartsenpraktijk bestaat sinds september 2007. Wij hebben een team met gespecialiseerde tandartsen en zodat er altijd iemand is die u kan helpen bij uw specifieke klachten. Bij onze tandartsenpraktijk zijn we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelen op het gebied van de tandheelkunde door het volgen van cursussen en studies. Wij maken gebruik van A-materialen en de nieuwste behandeltechnieken zodat wij kwaliteit kunnen waarborgen.

Onze tandartsenpraktijk

In onze tandartsenpraktijk in Kralingen bent u aan het juiste adres voor alle algemene tandheelkunde zoals controles, het verwijderen van tandsteen, wortelkanaalbehandelingen, moeilijke extracties, orthodontie, cosmetische tandheelkunde en meer. Wordt u patiënt bij Mondzorg Fascinatio? Dan bij u bij ons in goede handen. Mondzorg Fascinatio:

  • Heeft een brandschone praktijk
  • Heeft ruime openingstijden
  • Heeft geen wachttijden (met spoed wordt u zelfs al op de dezelfde dag geholpen!)
  • Krijgt u altijd van een afspraakherinnering
  • Bespreken we van tevoren de kosten om verassingen te voorkomen
  • Krijgt u eerlijke zorgverlening, wij zijn open en transparant
  • Wordt door diverse beoordelingspagina’s en enquêtes cum laude beoordeeld

Inschrijving tandartsenpraktijk Mondzorg Fascinatio

Wilt u graag geholpen worden door het deskundige tandartsenteam van Mondzorg Fascinatio? Schrijf u dan vandaag nog in via het inschrijfformulier op de website en dan nemen we binnen 24 uur contact met u op om een intake in te plannen. Bij onze tandartsenpraktijk in Kralingen bent u op het juiste adres! Heeft u nog vragen? Bel ons dan op 010 – 20 20 207. Wij helpen u graag!

Contact Opnemen