Tandartsen in Krimpen aan de IJssel

Wanneer u zoekende bent naar goede tandartsen in Krimpen aan den IJssel, dan moet u bij Mondzorg Fascinatio zijn! Wij zijn een innovatieve tandartspraktijk voor alle algemene tandheelkunde met een team van specialistische tandartsen waar u terecht kunt voor uiteenlopende klachten. U bent in goede handen bij de tandartsen van Mondzorg Fascinatio: een praktijk waarin uw wensen voorop staan en u de persoonlijke aandacht krijgt die u nodig heeft.

Onze tandartsdiensten

Mondzorg Fascinatio biedt een breed scala aan behandelingen omtrent tandheelkunde. Of u nu tandartsen in Krimpen aan den IJssel zoekt voor een eenvoudige controle, orthodontie, wortelkanaalbehandeling, cosmetische tandheelkunde of het plaatsen van kronen en/of bruggen: in onze innovatieve tandartsenpraktijk bent u op de juiste plek!

Specialistische tandartsen

In onze tandartspraktijk in Krimpen aan den IJssel hebben we diverse specialismes in huis waardoor wij u altijd van dienst kunnen zijn. U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld:

  • Frames, partiële plaatprothesen, volledige kunstgebitten en sportbitjes, omdat wij beschikken over ons eigen tandtechnisch laboratorium
  • Professionele gebitsreiniging van een mondhygiëniste
  • Begeleiding in de behandeling als het gaat om angstige patiënten

Neem contact op

Heeft u interesse in Mondzorg Fascinatio? Neem dan contact op met ons door te bellen naar 010 – 20 20 207 of vul op de website het inschrijfformulier in. Onze tandartsen in Krimpen aan den IJssel helpen u graag van uw klachten af!

Contact Opnemen