Mondzorg Fascinatio: tandarts nabij Kralingen

Bent u op zoek naar een tandarts in Kralingen? Kies dan voor tandartspraktijk Mondzorg Fascinatio: een innovatieve tandartspraktijk voor alle algemene tandheelkunde. Bij ons bent u ook op het juiste adres voor kinderen en angstige patiënten; wij hebben vriendelijkheid en geduld hoog in het vaandel staan en willen u of uw kinderen hierin dan ook graag begeleiden.

Over tandartspraktijk Fascinatio

Mondzorg Fascinatio bestaat sinds september 2007 en is een innovatieve praktijk met tandartsen met verschillende specialiteiten zodat er altijd iemand is die u kan helpen bij uw specifieke klachten. Ons team is altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelen op het gebied van de tandheelkunde door het volgen van cursussen en studies. Wij maken gebruik van A-materialen en de nieuwste behandeltechnieken zodat wij kwaliteit kunnen waarborgen. Ook zijn wij gespecialiseerd in het werken met kinderen of angstige patiënten.

Onze tandartsdiensten

In onze tandartsenpraktijk in Kralingen bent u aan het juiste adres voor alle algemene tandheelkunde zoals controles en het verwijderen van tandsteen, maar ook aan meer uitgebreide behandelingen zoals een implantoloog in Kralingen, maar ook:

  • wortelkanaalbehandelingen,
  • moeilijke extracties,
  • Orthodontie,
  • cosmetische tandheelkunde,
  • het plaatsen van kronen en bruggen en
  • het vervaardigen van frames, partiële plaatprothesen, volledige kunstgebitten en sportbitjes in ons eigen tandtechnisch laboratorium.

Tevens vinden wij een goede mondgezondheid erg belangrijk: in onze praktijk is daarom een mondhygiëniste aanwezig die u voorziet van een professionele gebitsreiniging en u informatie geeft over hoe u zelf uw gebit dagelijks goed schoon kunt houden.Inschrijven bij onze tandartsenpraktijk

Wilt u ook graag behandeld worden door ons professionele en gevarieerde team van tandspecialisten? Vul dan het inschrijfformulier in op onze website door te klikken op de link. Wij streven ernaar om binnen 24 uur contact met u op te nemen om een intake bij onze tandarts in Kralingen in te plannen. Heeft u nog vragen over Mondzorg Fascinatio? Bel ons dan op 010 – 20 20 207. Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Contact Opnemen