Tandarts in Prinsenland

Woont u in Prinsenland en zoekt u nog een tandarts? Dan bent u op het juiste adres bij Mondzorg Fascinatio: innovatieve tandarts in Prinsenland voor alle algemene tandheelkunde. Bij ons bent u ook op het juiste adres voor behandelingen voor kinderen en angstige patiënten; wij hebben vriendelijkheid en geduld hoog in het vaandel staan en willen u of uw kinderen hierin dan ook graag begeleiden.

Over onze tandartspraktijk

Mondzorg Fascinatio bestaat sinds september 2007 en is een innovatieve praktijk met tandartsen met verschillende specialiteiten zodat er altijd iemand is die u kan helpen bij uw specifieke klachten. Ons team is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelen op het gebied van de tandheelkunde door het volgen van cursussen en studies. In onze praktijk maken wij alleen gebruik van A-materialen en de nieuwste behandeltechnieken zodat wij kwaliteit kunnen garanderen.

Diensten tandarts Prinsenland

In onze tandartsenpraktijk in Prinsenland bent u aan het juiste adres voor alle algemene tandheelkunde zoals controles en het verwijderen van tandsteen, maar ook voor de meer uitgebreide behandelingen zoals wortelkanaalbehandelingen, moeilijke extracties, orthodontie, cosmetische tandheelkunde en het plaatsen van kronen en bruggen. Ook beschikken wij over ons eigen tandtechnisch laboratorium waar wij frames, partiële plaatprothesen, volledige kunstgebitten en sportbitjes kunnen maken.

Tevens is er in onze praktijk is een mondhygiëniste aanwezig die u voorziet van een professionele gebitsreiniging en u informatie geeft over hoe u zelf uw gebit dagelijks goed schoon kunt houden. Een dagelijks goede mondhygiëne is immers erg belangrijk.Inschrijven?

Wilt u ook graag behandeld worden door een professionele en specialistische tandarts in Prinsenland? Schrijf u dan in bij Mondzorg Fascinatio door het inschrijfformulier op onze website in te vullen. Wij streven ernaar om binnen 24 uur contact met u op te nemen voor het inplannen van een intakegesprek. Heeft u nog vragen over Mondzorg Fascinatio? Bel ons dan op 010 – 20 20 207.

Contact Opnemen