Tandarts in Capelle aan den IJssel: Mondzorg Fascinatio

Heeft u kinderen die angstig zijn voor de tandarts of heeft u zelf te kampen met angst voor het naar de tandarts gaan? Dan bent u op het juiste adres bij Mondzorg Fascinatio: een innovatieve tandartspraktijk in Capelle aan den IJssel die gespecialiseerd is in het begeleiden van kinderen en angstige mensen. Met veel geduld en vriendelijkheid zullen wij u door uw tandartscontroles en behandelingen begeleiden. Voor deze specifieke vraag, maar ook voor alle algemene tandheelkunde kunt u terecht bij onze innovatieve tandarts in Capelle aan den IJssel.

Behandelingen van onze tandartspraktijk

In onze tandartsenpraktijk nabij Capelle aan den IJssel, kunt u terecht voor alle algemene tandheelkunde (controles en het verwijderen van tandsteen), maar ook voor meer uitgebreide behandelingen zoals wortelkanaalbehandelingen, moeilijke extracties, Orthodontie, cosmetische tandheelkunde en het plaatsen van kronen en bruggen. Binnen ons team hebben wij tandartsen met diverse specialiteiten zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Door de innovatieve aard van onze tandartspraktijk in Capelle aan den IJssel kunnen wij met ons tandtechnisch laboratorium frames, partiële plaatprothesen, volledige kunstgebitten en sportbitjes voor u vervaardigen.

Wij vinden bij Mondzorg Fascinatio, goede mondgezondheid erg belangrijk: in onze praktijk is daarom een mondhygiëniste aanwezig die u voorziet van een professionele gebitsreiniging. Daarnaast zal zij u informatie geven over hoe u zelf uw gebit dagelijks goed schoon kunt houden.Voordelen Mondzorg Fascinatio

Mondzorg Fascinatio bestaat sinds september 2007 en is een innovatieve praktijk met tandartsen met verschillende specialiteiten. Bij ons staan uw wensen voorop. Wilt u bij ons behandelt worden? Dan zullen wij uw klachten aan de hand van een uitvoerige intake behandelen. Wanneer u kiest voor tandarts Fascinatio, geniet u van de volgende voordelen:

  • Wij hebben een team dat altijd op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelen op het gebied van de tandheelkunde door het volgen van cursussen en studies
  • Wij maken gebruik van de nieuwste behandeltechnieken
  • Wij maken gebruik van A-materialen
  • Wij zijn gespecialiseerd in het werken met kinderen en angstige patiënten
  • Indien u dit wilt kunt u een digitale herinnering krijgen voor uw afspraak

Daarnaast hanteren wij uiteraard hygiënische voorzorgsmaatregelen; al onze medewerkers dragen beschermende kleding (mondkapjes, handschoenen en beschermende brillen) en maken gebruik van schone, gesteriliseerde instrumenten.

Schrijf u in!

Wilt u zich inschrijven bij Mondzorg Fascinatio, tandarts in Capelle aan den IJssel? Schrijf dan vandaag nog hier in en dan komen wij binnen 24 uur bij u terug om een afspraak te maken. Heeft u nog vragen over Mondzorg Fascinatio? Vul dan het contactformulier in. Dan komen wij zo spoedig mogelijk bij u terug om uw vragen te beantwoorden.

Contact Opnemen