Wilt u een kunstgebit nemen?

Denkt u erover om een kunstgebit te nemen? Maak dan een afspraak bij tandartspraktijk Mondzorg Fascinatio: de innovatieve tandartspraktijk waar wij gespecialiseerd zijn in onder andere kunstgebitten. Wij beschikken namelijk over een eigen tandtechnisch laboratorium waardoor wij zelf volledige kunstgebitten voor u kunnen vervaardigen.

Laboratorium voor uw kunstgebit

Mondzorg Fascinatio is niet alleen een innovatieve tandartspraktijk met diverse specialismes op het gebied van tandheelkunde, maar beschikt ook over een eigen tandtechnisch laboratorium waar wij o.a. volledige kunstgebitten, frames, partiële plaatprothesen en sportbitjes vervaardigen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor een eenvoudige controle, orthodontie, wortelkanaalbehandelingen, cosmetische tandheelkunde of het plaatsen van kronen en/of bruggen: in onze innovatieve tandartsenpraktijk bent u op de juiste plek!

Voordelen Mondzorg Fascinatio

Behandeling bij Mondzorg Fascinatio brengt vele voordelen met zich mee. U geniet bij ons van de volgende services:

 • Een brandschone praktijk
 • Ruime openingstijden
 • Geen wachttijden (met spoed wordt u zelfs al op de dezelfde dag geholpen!)
 • Een afspraakherinnering
 • Van tevoren een kostenoverzicht om verassingen te voorkomen
 • Eerlijke zorgverlening, wij zijn open en transparant
 • Bij Mondzorg Fascinatio bent u in goede handen: wij zijn door diverse beoordelingspagina’s en enquêtes cum laude beoordeeld.

  Schrijf u in!

  Wilt u een kunstgebit nemen? Schrijf u dan vandaag nog hier in en dan komen wij binnen 24 uur bij u terug om een afspraak te maken. Heeft u nog vragen over behandeling bij Mondzorg Fascinatio? Vul dan het contactformulier in of bel naar 010 – 20 20 207.

  Contact Opnemen