Wilt u weten wat kronen kosten?

Tandartspraktijk Mondzorg Fascinatio is de innovatieve tandartspraktijk voor alle algemene tandheelkunde. Heeft u bijvoorbeeld een kroon die aan vervanging toe is of moet u een kroon laten zetten wilt u weten wat deze kronen kosten? Neem dan contact met Mondzorg Fascinatio, dan vertellen wij u graag alles over de mogelijke kronen en de kosten ervan.

Kronen en meerdere behandelingen

In onze tandartsenpraktijk nabij Capelle aan den IJssel, kunt u terecht voor alle algemene tandheelkunde zoals controles en het verwijderen van tandsteen, maar ook voor meer uitgebreide behandelingen het plaatsen van kronen en bruggen. Wilt u weten wat kronen kosten? Kijkt u dan eens in het prijzenoverzicht op onze website. Door de innovatieve aard van onze tandartspraktijk in Cappelle aan den IJssel kunnen wij met ons tandtechnisch laboratorium ook frames, partiële plaatprothesen, volledige kunstgebitten en sportbitjes voor u vervaardigen.

Voordelen Mondzorg Fascinatio

Mondzorg Fascinatio bestaat sinds september 2007 en is een innovatieve praktijk met tandartsen met verschillende specialiteiten. Bij ons staan uw wensen voorop. Wilt u bij ons behandeld worden? Dan zullen wij uw klachten aan de hand van een uitvoerige intake behandelen. Wanneer u kiest voor tandarts Fascinatio, geniet u van vele voordelen:

  • Wij hebben een team dat altijd op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelen op het gebied van de tandheelkunde door het volgen van cursussen en studies
  • Wij maken gebruik van de nieuwste behandeltechnieken
  • Wij maken gebruik van A-materialen
  • Wij zijn gespecialiseerd in het werken met kinderen en angstige patiënten
  • Indien u dit wilt kunt u een digitale herinnering krijgen voor uw afspraak

Daarnaast hanteren wij uiteraard hygiënische voorzorgsmaatregelen; al onze medewerkers dragen beschermende kleding (mondkapjes, handschoenen en beschermende brillen) en maken gebruik van schone, gesteriliseerde instrumenten.

Schrijf u in!

Wilt u zich inschrijven bij Mondzorg Fascinatio? Schrijf u dan vandaag nog hier in en dan komen wij binnen 24 uur bij u terug om een afspraak te maken. Heeft u nog vragen over bijvoorbeeld kronen en de kosten ervan? Bel dan gerust naar 010 – 20 20 207.

Contact Opnemen