Het Team

Yvette van Woerkens Merceij(praktijkmanager)

Onder andere het aansturen van ons team, alsmede de afhandeling van service- gerelateerde zaken binnen de praktijk, behoren tot de kerntaken van Yvette. Zij is daarnaast verantwoordelijk voor personeelszaken en het kwaliteitsbeleid. Bij Yvette vindt u altijd een luisterend oor. Mocht u met een complex vraagstuk of klacht zitten, die u niet met de receptioniste wenst te bespreken, dan is zij de persoon bij uitstek om dit aan voor te leggen.

Shiwa Sharif drs. (tandarts/ praktijkeigenaar)

Shiwa is in 2005 cum laude afgestudeerd aan de Radboud Universtiteit te Nijmegen. Na haar afstuderen heeft zij haar kennis op het gebied van tandheelkunde verdiept door meerdere nascholingstrajecten te volgen en als waarnemer bij een aantal praktijken werkzaam te zijn. In september 2007 nam zij een grote, maar weloverwogen stap, om samen met haar zusje (Shiela Sharif), de praktijk Mondzorg Fascinatio op te richten. De beste tandartspraktijk van de regio, zo was haar droom en haar doel. Shiwa staat bekend als een doorzetter met oog voor detail. Dat is

Danielle (Balie assistente)

Danielle is erg meegaand en straalt een en al rust uit. Met name de patiënt die tegen een tandartsbezoek op kijkt, weet dit extra te waarderen. Daarnaast staat zij bekend om haar behulpzame instelling, een eigenschap die in de zorg onmisbaar is!

Shiela Sharif mondhygiëniste/ praktijkeigenaar

In 2003 heeft Shiela haar opleiding tot mondhygiëniste afgerond aan de Hogeschool Utrecht. Zij is hierna een aantal jaar werkzaam geweest bij de Kliniek voor Parodontologie Rotterdam. Mede dankzij haar rijke werkervaring stuurt Shiela nu het gehele mondhygiëne-team binnen onze praktijk aan. Zij en Shiwa hebben met veel passie en liefde voor het werk in 2007 Mondzorg Fascinatio opgericht Eerlijkheid en transparantie staan bij Shiela hoog in het vaandel. Ze heeft vele trouwe patiënten, die haar vakkundige en pijnloze behandelingen erg op prijs stellen. Shiela is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Pardontologie (NVvP).

Buiten de praktijk is Shiela moeder van twee dochters en een zoon.

Aysun Karakus (paro-preventieassistente)

Aysun staat bekend om haar kalme en vertrouwde werkwijze. Zij weet haar patiënten goed op hun gemak te stellen en maakt een spannende behandeling op deze manier heel toegankelijk, ook voor de angstige patiënt! Als paro-preventie assistente kan Aysun ook diepere tandvleesproblemen met een adequate behandeling verhelpen.

MSc. Willemijn Ouwehand(tandarts)

Door haar kalme en betrouwbare werkwijze is tandarts Willemijn niet alleen voor algemene tandheelkunde een hele fijne tandarts, maar ook met name bij de behandeling van angst patiënten komen deze eigenschappen echt tot hun recht. Ook de behandeling van kinderen gaat Willemijn erg goed af, vandaar het verzoek om als universitair docent aan de ACTA werkzaam te zijn op de afdeling kindertandheelkunde. Willemijn is aangesloten bij de Koninklijke Maatschappij tot Bevordering der Tandheelkunde (KNMT). Zij werkt de maandag en dinsdag bij Mondzorg Fascinatio.

BIG-registratienummer: 79921636102

Bobbi (paro- preventie)

Bobbi staat bekend om haar aanstekelijke motivatie en zorgt er voor dat u als patiënt een brandschone mond krijgt en behoudt. Zij weet haar patiënten op een hele effectieve manier te begeleiden, met als resultaat: gezond tandvlees. Iedere obstakel kan overwonnen worden, zo vindt Bobbi. Zij laat zich dan ook niet uit het veld slaan door een (soms grote) uitdaging, maar weet hier altijd weer een positieve draai aan te geven.

Tarik Bulut drs. (tandarts)

Tarik is een ervaren tandarts, opgeleid aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Hij heeft talloze cursussen gevolgd en verricht in verscheidene klinieken specialistisch tandheelkundig werk, waaronder gecompliceerde extracties en implantologie. Tarik kan met zijn gezonde gevoel voor humor de patiënt erg op zijn gemak te stellen. Zo is het al vaker voorgekomen dat zelfs de patiënt die een lastige behandeling ondergaat, de praktijk met een goed gevoel verlaat.Tandarts Bulut versterkt één keer per maand ons team, uitsluitend voor het verrichten van specialistisch tandheelkundig werk.

BIG-registratienummer: ⁠⁠⁠19065265902

Kim (stoelassistente)

Met een mooie glimlach haalt Kim u op uit de wachtkamer. Zij straalt een en al positiviteit uit! Samen met de tandarts vormt zij een top team. Dit is ook te merken in de soepele behandelverloop bij de kindjes die onze praktijk bezoeken. Zij weet precies hoe ze de kinderen op hun gemak weet te stellen.

Sara Sharif MSc.(tandarts)

Als benjamin van de familie Sharif, is Sara onze laatste aanwinst in ons tandartsenteam. Sara was reeds sinds de start van Mondzorg Fascinatio nauw betrokken bij de praktijk. Zij heeft haar zesjarige tandheelkundestudie aan het Academisch Centrum Tandheelkunde te Amsterdam voltooid. Al vanaf haar zevende levensjaar had zij de droom om tandarts te worden. Sara is dan ook een tandarts in hart en ziel. Zij is geliefd bij zowel volwassenen, maar zeker ook bij de kleine patiëntjes. Zo kan zij de behandeling zo leuk mogelijk maken door professionele technieken toe te passen die zij heeft geleerd tijdens haar klinische verdieping in de pedodontologie (kinder-tandheelkunde). Uw kind komt voortaan lachend naar de tandarts!
Ook heeft Sara tijdens haar studie een extra klinische verdieping gevolgd over orale kinesiologie. Dit is het vakgebied dat zich o.a. bezighoudt met spier-, bot- en gewrichtsklachten (musculoskelettale stoornissen). Als lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der tandheelkunde (KNMT) houdt zij haar vakkennis goed op peil.

BIG-registratienummer: ⁠⁠⁠59920568102

Rona (preventie-assistente)

De welbekende zin: ‘het is altijd lente in de ogen van de tandartsassistente’ gaat zeker op voor Rona! Zij is altijd vrolijk en energiek en weet hoe zij met goede humor het tandartsbezoek een aangename draai kan geven.

Yasaman Elyassi MSc. (tandarts)

Yasaman is in 2015 cum laude afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. Haar passie voor het vak heeft haar ertoe aangezet direct na haar opleiding een promotietraject in te gaan op het gebied van endodontologie (wortelkanaalbehandelingen). Tevens is zij werkzaam op de afdeling materiaalwetenschappen. Hierdoor is Yasaman altijd op de hoogte van de nieuwste wetenschappelijke publicaties over de beste tandheelkundige materialen. Haar bevindingen kunnen wij bij Mondzorg Fascinatio direct doorvoeren, zodat onze patiënten met de beste materialen worden behandeld. Ook heeft Yasaman zelf een publicatie op haar naam staan, met als titel: “The Effect of Fixed Orthodontic Appliances and Fluoride Mouthwash on the Oral Microbiome of Adolescents”. Yasaman is aangesloten bij het Kwalteitsregister voor Tandartsen, het NTvT en neemt deel aan het programma Quality Practice van ACTA.

Yasaman is vier dagen op de universiteit te Amsterdam te vinden (ACTA) te vinden en de dinsdagen is zij bij Mondzorg Fascinatio werkzaam.

BIG-registratienummer: ⁠⁠⁠29920171902

Linda (stoelassistente)

Een zorgzaam teamlid: één van de kenmerkende eigenschappen van Linda. Zij doet er dan ook alles aan om uw bezoek aan onze praktijk aangenaam te laten verlopen.

Yarriz Lemmers MSc. (tandarts)

Een secure tandarts met oog voor de beste zorg voor zijn patiënten, zo wordt Yarriz waarschijnlijk het beste omschreven. Zijn enthousiasme voor zijn vakgebied gaat niet onopgemerkt aan onze patiënten voorbij. Yarriz vindt goede communicatie uiterst belangrijk en geeft de patiënt dan ook altijd volledig de ruimte eventuele wensen kenbaar te maken. Hij denkt goed mee en is oplossingsgericht. Dit uit zich uiteindelijk in een mooi behandelresultaat. Yarriz heeft zijn opleiding afgerond aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. Hij volgt tevens meerdere cursussen ter verdieping van zijn interessegebieden binnen de tandheelkunde, waaronder kindertandheelkunde en esthetische tandheelkunde.

Hamid Zabihi (tandtechnieker)

Een laboratorium aan huis! Dat brengt talloze voordelen met zich mee. Zo kunnen wij het kwaliteitsbeleid nauwlettend in de gaten houden. Wij kunnen garanderen dat wij met de beste materialen werken en eventuele aanpassingen/ reparaties kunnen vaak dezelfde dag nog uitgevoerd worden. Hamid is onze tandtechnieker en draagt zorg voor de aflevering van een mooi werkstuk! Het leuke aan zijn werk is, dat hij samen met de patiënt en de tandarts werkt aan een mooi eindresultaat. Door middel van korte communicatielijnen kan bij ons in de praktijk direct worden ingespeeld op de wensen van de patiënt. Hamid kan zelfs tijdens de afspraak met de patiënt aanwezig zijn, om samen met de tandarts een optimaal eindresultaat te verkrijgen. Als de patiënt tevreden de deur uitloopt met een nieuwe voorziening in de mond dan kan de dag van hamid niet meer stuk. Zijn motto is: een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

Amina Saïdi MSc. (tandarts)

Amina kan het beste worden omschreven als een kundige tandarts die uitermate goed in staat is haar patiënten zorgverlening te bieden in een vertrouwde en ontspannen sfeer. Zij heeft haar studie voltooid aan de Universiteit van Leuven. Door haar nauwkeurige en gestructureerde benadering zal zij altijd eerst aandachtig uw wensen als patiënt aanhoren. Amina legt de nadruk op een pijnvrije behandeling, dus ook angstige patiënten zijn bij haar in goede handen. Zij heeft vaker intensief overleg met collega’s en houdt de regie over multidisciplinaire behandelingen door onze specialisten in te schakelen bij specifieke behandelingen. Zo wordt als team gezorgd voor een voorspoedig behandelverloop en goed behandelresultaat. Door het volgen van cursussen houdt Amina haar tandheelkundig kennisniveau altijd up to date!

Samantha (stoelsassistente)

Samantha staat bekend om haar vriendelijke karakter. Haar glimlach is haar trademark!

Chera Aziz (mondhygieniste)

Een betrouwbare kracht die al jaren bij Mondzorg Fascinatio werkzaam is als mondhygiëniste. Chera heeft haar opleiding genoten aan de hogeschool InHolland te Amsterdam. Gedurende haar studie heeft Chera zich middels een minor gespecialiseerd in de parodontologie. Zij staat bekend om haar gedrevenheid en passie om de beste zorg te verlenen.

Serife (all-round assistente)

Serife, al jaren een van onze vaste assistentes, heeft zich met name verdiept in het assisteren bij orthodontische behandelingen. Haar motivatie en passie voor het vak hebben ertoe geleid dat zij onmisbaar is voor onze tandarts-orthodontist. Samen zetten zij zich in voor een fraaie lach!

Yasmine (tandarts)

Yasmine kan het beste omschreven worden als een rustige tandarts die haar patiënten graag in een prettige en ontspannen sfeer behandelt. Zij neemt tijdens het tandartsbezoek altijd netjes de tijd om er zeker van te zijn dat alles plezierig verloopt. Om die reden zijn angstige patiënten in goede handen bij Yasmine. Zij heeft haar studie afgerond in 2016 aan de Universiteit van Göteborg te Zweden. De tandheelkundige zorg in Zweden staat bekend om haar hoge kwaliteitsstandaard. Yasmine werkt dan ook zeer secuur en is volledig gericht op het verlenen van hoogwaardige kwaliteit. Haar master thesis besloeg het terrein van de 'cariologie': de welbekende 'gaatjes' in tanden en kiezen. Zij heeft zich tijdens haar thesisonderzoek wetenschappelijk verdiept in de processen achter deze tandheelkundige aandoening. Ook de beste strategieen om 'cariës' (gaatjes) te voorkomen zijn tijdens dit onderzoek uitvoerig aan bod gekomen. Kortom: Yasmine heeft passie voor haar vak; iets dat uitstraalt in haar vriendelijke behandelwijze.

Het Team

Yvette van Woerkens Merceij (praktijkmanager)

Shiwa Sharif drs. (tandarts/ praktijkeigenaar)

Danielle (Balie assistente )

Shiela Sharif mondhygiëniste/ praktijkeigenaar

Aysun Karakus (paro-preventieassistente)


MSc. Willemijn (tandarts)

Bobbi (paro- preventie)

Razek Sharif Msc. (tandarts/ directie)

Kim (stoelassistente)

Sara Sharif MSc.(tandarts)

Rona (preventie-assistente ):

Yasaman Elyassi MSc. (tandarts)

Hamid Zabihi (tandtechnieker):

Amina Saïdi MSc. (tandarts):

Yarriz Lemmers MSc. (tandarts):

Samantha (stoelsassistente)

Tarik Bulut drs. (tandarts):

Serife (all-round assistente)

Chera Aziz (mondhygieniste):

Linda (stoelassistente)

Yasmine (Tandarts):

Het Team

Yvette van Woerkens Merceij (praktijkmanager):

Onder andere het aansturen van ons team, alsmede de afhandeling van service- gerelateerde zaken binnen de praktijk, behoren tot de kerntaken van Yvette. Zij is daarnaast verantwoordelijk voor personeelszaken en het kwaliteitsbeleid. Bij Yvette vindt u altijd een luisterend oor. Mocht u met een complex vraagstuk of klacht zitten, die u niet met de receptioniste wenst te bespreken, dan is zij de persoon bij uitstek om dit aan voor te leggen.

Shiwa Sharif drs. (tandarts/ praktijkeigenaar):

Shiwa is in 2005 cum laude afgestudeerd aan de Radboud Universtiteit te Nijmegen. Na haar afstuderen heeft zij haar kennis op het gebied van tandheelkunde verdiept door meerdere nascholingstrajecten te volgen en als waarnemer bij een aantal praktijken werkzaam te zijn. In september 2007 nam zij een grote, maar weloverwogen stap, om samen met haar zusje (Shiela Sharif), de praktijk Mondzorg Fascinatio op te richten. De beste tandartspraktijk van de regio, zo was haar droom en haar doel. Shiwa staat bekend als een doorzetter met oog voor detail. Dat is

Danielle (Balie assistente )

Danielle is erg meegaand en straalt een en al rust uit. Met name de patiënt die tegen een tandartsbezoek op kijkt, weet dit extra te waarderen. Daarnaast staat zij bekend om haar behulpzame instelling, een eigenschap die in de zorg onmisbaar is!

Shiela Sharif mondhygiëniste/ praktijkeigenaar:

In 2003 heeft Shiela haar opleiding tot mondhygiëniste afgerond aan de Hogeschool Utrecht. Zij is hierna een aantal jaar werkzaam geweest bij de Kliniek voor Parodontologie Rotterdam. Mede dankzij haar rijke werkervaring stuurt Shiela nu het gehele mondhygiëne-team binnen onze praktijk aan. Zij en Shiwa hebben met veel passie en liefde voor het werk in 2007 Mondzorg Fascinatio opgericht Eerlijkheid en transparantie staan bij Shiela hoog in het vaandel. Ze heeft vele trouwe patiënten, die haar vakkundige en pijnloze behandelingen erg op prijs stellen. Shiela is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Pardontologie (NVvP).

Buiten de praktijk is Shiela moeder van twee dochters en een zoon.

Aysun Karakus (paro-preventieassistente)

Aysun staat bekend om haar kalme en vertrouwde werkwijze. Zij weet haar patiënten goed op hun gemak te stellen en maakt een spannende behandeling op deze manier heel toegankelijk, ook voor de angstige patiënt! Als paro-preventie assistente kan Aysun ook diepere tandvleesproblemen met een adequate behandeling verhelpen.

MSc. Willemijn Ouwehand(tandarts):

Door haar kalme en betrouwbare werkwijze is tandarts Willemijn niet alleen voor algemene tandheelkunde een hele fijne tandarts, maar ook met name bij de behandeling van angst patiënten komen deze eigenschappen echt tot hun recht. Ook de behandeling van kinderen gaat Willemijn erg goed af, vandaar het verzoek om als universitair docent aan de ACTA werkzaam te zijn op de afdeling kindertandheelkunde. Willemijn is aangesloten bij de Koninklijke Maatschappij tot Bevordering der Tandheelkunde (KNMT). Zij werkt de maandag en dinsdag bij Mondzorg Fascinatio.

BIG-registratienummer: 2199469

Bobbi (paro- preventie)

Bobbi staat bekend om haar aanstekelijke motivatie en zorgt er voor dat u als patiënt een brandschone mond krijgt en behoudt. Zij weet haar patiënten op een hele effectieve manier te begeleiden, met als resultaat: gezond tandvlees. Iedere obstakel kan overwonnen worden, zo vindt Bobbi. Zij laat zich dan ook niet uit het veld slaan door een (soms grote) uitdaging, maar weet hier altijd weer een positieve draai aan te geven.

Razek Sharif MSc. (tandarts – praktijkeigenaar)

Als eigenaar ziet Razek het als zijn plicht om al onze patiënten van de beste zorg te voorzien. Hij houdt strikt toezicht op het kwaliteitsbeleid en zorgt er mede voor dat u als patiënt de hoogwaardige service ontvangt die u van ons mag verwachten. Wij beloven eerlijke en transparante zorgverlening en maken deze belofte als team graag waar! Als voorzitter van de tandartsen in regio IJssel- en Lekstreek onderhoudt Razek nauwe banden met collega tandartsen. Ons doel is immers om álle patiënten in de regio van optimale tandheelkundige zorg te voorzien.

Razek heeft affiniteit met meerdere raakvlakken binnen de tandheelkunde, waaronder cosmetische behandelingen (facings) en het plaatsen van kronen en bruggen. Tijdens zijn masterfase heeft hij zich verdiept in ‘complex kroon- en brugwerk’. Door zijn kalme werkwijze en betrouwbare benadering, zijn ook angstige patiënten bij Razek in goede handen.

Naast zijn werkzaamheden in de praktijk houdt Razek zijn tandheelkundige kennis op peil middels cursussen en periodiek intercollegiaal overleg. Daarnaast heeft hij de postgraduate opleiding Orale Implantologie gevolgd aan de Universteit van Gent in België en is hij verbonden aan de Associatie Nederlandse Tandartsen.

Kim (stoelassistente):

Met een mooie glimlach haalt Kim u op uit de wachtkamer. Zij straalt een en al positiviteit uit! Samen met de tandarts vormt zij een top team. Dit is ook te merken in de soepele behandelverloop bij de kindjes die onze praktijk bezoeken. Zij weet precies hoe ze de kinderen op hun gemak weet te stellen.

Sara Sharif MSc.(tandarts):

Als benjamin van de familie Sharif, is Sara onze laatste aanwinst in ons tandartsenteam. Sara was reeds sinds de start van Mondzorg Fascinatio nauw betrokken bij de praktijk. Zij heeft haar zesjarige tandheelkundestudie aan het Academisch Centrum Tandheelkunde te Amsterdam voltooid. Al vanaf haar zevende levensjaar had zij de droom om tandarts te worden. Sara is dan ook een tandarts in hart en ziel. Zij is geliefd bij zowel volwassenen, maar zeker ook bij de kleine patiëntjes. Zo kan zij de behandeling zo leuk mogelijk maken door professionele technieken toe te passen die zij heeft geleerd tijdens haar klinische verdieping in de pedodontologie (kinder-tandheelkunde). Uw kind komt voortaan lachend naar de tandarts!
Ook heeft Sara tijdens haar studie een extra klinische verdieping gevolgd over orale kinesiologie. Dit is het vakgebied dat zich o.a. bezighoudt met spier-, bot- en gewrichtsklachten (musculoskelettale stoornissen). Als lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der tandheelkunde (KNMT) houdt zij haar vakkennis goed op peil.

BIG-registratienummer: ⁠⁠⁠59920568102

Rona (preventie-assistente ):

De welbekende zin: ‘het is altijd lente in de ogen van de tandartsassistente’ gaat zeker op voor Rona! Zij is altijd vrolijk en energiek en weet hoe zij met goede humor het tandartsbezoek een aangename draai kan geven.

Yasaman Elyassi MSc. (tandarts):

Yasaman is in 2015 cum laude afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. Haar passie voor het vak heeft haar ertoe aangezet direct na haar opleiding een promotietraject in te gaan op het gebied van endodontologie (wortelkanaalbehandelingen). Tevens is zij werkzaam op de afdeling materiaalwetenschappen. Hierdoor is Yasaman altijd op de hoogte van de nieuwste wetenschappelijke publicaties over de beste tandheelkundige materialen. Haar bevindingen kunnen wij bij Mondzorg Fascinatio direct doorvoeren, zodat onze patiënten met de beste materialen worden behandeld. Ook heeft Yasaman zelf een publicatie op haar naam staan, met als titel: “The Effect of Fixed Orthodontic Appliances and Fluoride Mouthwash on the Oral Microbiome of Adolescents”. Yasaman is aangesloten bij het Kwalteitsregister voor Tandartsen, het NTvT en neemt deel aan het programma Quality Practice van ACTA.

Yasaman is vier dagen op de universiteit te Amsterdam te vinden (ACTA) te vinden en de dinsdagen is zij bij Mondzorg Fascinatio werkzaam.

BIG-registratienummer: ⁠⁠⁠29920171902

Yarriz Lemmers MSc. (tandarts):

Een secure tandarts met oog voor de beste zorg voor zijn patiënten, zo wordt Yarriz waarschijnlijk het beste omschreven. Zijn enthousiasme voor zijn vakgebied gaat niet onopgemerkt aan onze patiënten voorbij. Yarriz vindt goede communicatie uiterst belangrijk en geeft de patiënt dan ook altijd volledig de ruimte eventuele wensen kenbaar te maken. Hij denkt goed mee en is oplossingsgericht. Dit uit zich uiteindelijk in een mooi behandelresultaat. Yarriz heeft zijn opleiding afgerond aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. Hij volgt tevens meerdere cursussen ter verdieping van zijn interessegebieden binnen de tandheelkunde, waaronder kindertandheelkunde en esthetische tandheelkunde.

Hamid Zabihi (tandtechnieker):

Een laboratorium aan huis! Dat brengt talloze voordelen met zich mee. Zo kunnen wij het kwaliteitsbeleid nauwlettend in de gaten houden. Wij kunnen garanderen dat wij met de beste materialen werken en eventuele aanpassingen/ reparaties kunnen vaak dezelfde dag nog uitgevoerd worden. Hamid is onze tandtechnieker en draagt zorg voor de aflevering van een mooi werkstuk! Het leuke aan zijn werk is, dat hij samen met de patiënt en de tandarts werkt aan een mooi eindresultaat. Door middel van korte communicatielijnen kan bij ons in de praktijk direct worden ingespeeld op de wensen van de patiënt. Hamid kan zelfs tijdens de afspraak met de patiënt aanwezig zijn, om samen met de tandarts een optimaal eindresultaat te verkrijgen. Als de patiënt tevreden de deur uitloopt met een nieuwe voorziening in de mond dan kan de dag van hamid niet meer stuk. Zijn motto is: een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

Amina Saïdi MSc. (tandarts):

Amina kan het beste worden omschreven als een kundige tandarts die uitermate goed in staat is haar patiënten zorgverlening te bieden in een vertrouwde en ontspannen sfeer. Zij heeft haar studie voltooid aan de Universiteit van Leuven. Door haar nauwkeurige en gestructureerde benadering zal zij altijd eerst aandachtig uw wensen als patiënt aanhoren. Amina legt de nadruk op een pijnvrije behandeling, dus ook angstige patiënten zijn bij haar in goede handen. Zij heeft vaker intensief overleg met collega’s en houdt de regie over multidisciplinaire behandelingen door onze specialisten in te schakelen bij specifieke behandelingen. Zo wordt als team gezorgd voor een voorspoedig behandelverloop en goed behandelresultaat. Door het volgen van cursussen houdt Amina haar tandheelkundig kennisniveau altijd up to date!

Samantha (stoelsassistente)

Samantha staat bekend om haar vriendelijke karakter. Haar glimlach is haar trademark!

Tarik Bulut drs. (tandarts):

Tarik is een ervaren tandarts, opgeleid aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Hij heeft talloze cursussen gevolgd en verricht in verscheidene klinieken specialistisch tandheelkundig werk, waaronder gecompliceerde extracties en implantologie. Tarik kan met zijn gezonde gevoel voor humor de patiënt erg op zijn gemak te stellen. Zo is het al vaker voorgekomen dat zelfs de patiënt die een lastige behandeling ondergaat, de praktijk met een goed gevoel verlaat.

Tandarts Bulut versterkt één keer per maand ons team, uitsluitend voor het verrichten van specialistisch tandheelkundig werk.

BIG-registratienummer: ⁠⁠⁠19065265902

Serife (all-round assistente)

Serife, al jaren een van onze vaste assistentes, heeft zich met name verdiept in het assisteren bij orthodontische behandelingen. Haar motivatie en passie voor het vak hebben ertoe geleid dat zij onmisbaar is voor onze tandarts-orthodontist. Samen zetten zij zich in voor een fraaie lach!

Chera Aziz (mondhygieniste):

Een betrouwbare kracht die al jaren bij Mondzorg Fascinatio werkzaam is als mondhygiëniste. Chera heeft haar opleiding genoten aan de hogeschool InHolland te Amsterdam. Gedurende haar studie heeft Chera zich middels een minor gespecialiseerd in de parodontologie. Zij staat bekend om haar gedrevenheid en passie om de beste zorg te verlenen.

Linda (stoelassistente)

Een zorgzaam teamlid: één van de kenmerkende eigenschappen van Linda. Zij doet er dan ook alles aan om uw bezoek aan onze praktijk aangenaam te laten verlopen.

Yasmine (tandarts)

Yasmine kan het beste omschreven worden als een rustige tandarts die haar patiënten graag in een prettige en ontspannen sfeer behandelt. Zij neemt tijdens het tandartsbezoek altijd netjes de tijd om er zeker van te zijn dat alles plezierig verloopt. Om die reden zijn angstige patiënten in goede handen bij Yasmine. Zij heeft haar studie afgerond in 2016 aan de Universiteit van Göteborg te Zweden. De tandheelkundige zorg in Zweden staat bekend om haar hoge kwaliteitsstandaard. Yasmine werkt dan ook zeer secuur en is volledig gericht op het verlenen van hoogwaardige kwaliteit. Haar master thesis besloeg het terrein van de 'cariologie': de welbekende 'gaatjes' in tanden en kiezen. Zij heeft zich tijdens haar thesisonderzoek wetenschappelijk verdiept in de processen achter deze tandheelkundige aandoening. Ook de beste strategieen om 'cariës' (gaatjes) te voorkomen zijn tijdens dit onderzoek uitvoerig aan bod gekomen. Kortom: Yasmine heeft passie voor haar vak; iets dat uitstraalt in haar vriendelijke behandelwijze.