Het Team

Yvette van Woerkens Merceij(praktijkmanager):

Onder andere het aansturen van ons team, alsmede de afhandeling van service- gerelateerde zaken binnen de praktijk, behoren tot de kerntaken van Yvette. Zij is daarnaast verantwoordelijk voor personeelszaken en het kwaliteitsbeleid. Bij Yvette vindt u altijd een luisterend oor. Mocht u met een complex vraagstuk of klacht zitten, die u niet met de receptioniste wenst te bespreken, dan is zij de persoon bij uitstek om dit aan voor te leggen.

Shiwa Sharif drs. (tandarts/ praktijkeigenaar):

Shiwa is in 2005 cum laude afgestudeerd aan de Radboud Universtiteit te Nijmegen. Na haar afstuderen heeft zij haar kennis op het gebied van tandheelkunde verdiept door meerdere nascholingstrajecten te volgen en als waarnemer bij een aantal praktijken werkzaam te zijn. In september 2007 nam zij een grote, maar weloverwogen stap, om samen met haar zusje (Shiela Sharif), de praktijk Mondzorg Fascinatio op te richten. De beste tandartspraktijk van de regio, zo was haar droom en haar doel. Shiwa staat bekend als een doorzetter met oog voor detail. Dat is

Danielle (Balie assistente )

Danielle is erg meegaand en straalt een en al rust uit. Met name de patiënt die tegen een tandartsbezoek op kijkt, weet dit extra te waarderen. Daarnaast staat zij bekend om haar behulpzame instelling, een eigenschap die in de zorg onmisbaar is!

Shiela Sharif mondhygiëniste/ praktijkeigenaar:

In 2003 heeft Shiela haar opleiding tot mondhygiëniste afgerond aan de Hogeschool Utrecht. Zij is hierna een aantal jaar werkzaam geweest bij de Kliniek voor Parodontologie Rotterdam. Mede dankzij haar rijke werkervaring stuurt Shiela nu het gehele mondhygiëne-team binnen onze praktijk aan. Zij en Shiwa hebben met veel passie en liefde voor het werk in 2007 Mondzorg Fascinatio opgericht Eerlijkheid en transparantie staan bij Shiela hoog in het vaandel. Ze heeft vele trouwe patiënten, die haar vakkundige en pijnloze behandelingen erg op prijs stellen. Shiela is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Pardontologie (NVvP).

Buiten de praktijk is Shiela moeder van twee dochters en een zoon.

Aysun Karakus (paro-preventieassistente)

Aysun staat bekend om haar kalme en vertrouwde werkwijze. Zij weet haar patiënten goed op hun gemak te stellen en maakt een spannende behandeling op deze manier heel toegankelijk, ook voor de angstige patiënt! Als paro-preventie assistente kan Aysun ook diepere tandvleesproblemen met een adequate behandeling verhelpen.

Willemijn Ouwehand(tandarts):

Door haar kalme en betrouwbare werkwijze is tandarts Willemijn niet alleen voor algemene tandheelkunde een hele fijne tandarts, maar ook met name bij de behandeling van angst patiënten komen deze eigenschappen echt tot hun recht. Ook de behandeling van kinderen gaat Willemijn erg goed af, vandaar het verzoek om als universitair docent aan de ACTA werkzaam te zijn op de afdeling kindertandheelkunde. Willemijn is aangesloten bij de Koninklijke Maatschappij tot Bevordering der Tandheelkunde (KNMT). Zij werkt de maandag en dinsdag bij Mondzorg Fascinatio.

BIG-registratienummer: 2199469

Bobbi (paro- preventie)

Bobbi staat bekend om haar aanstekelijke motivatie en zorgt er voor dat u als patiënt een brandschone mond krijgt en behoudt. Zij weet haar patiënten op een hele effectieve manier te begeleiden, met als resultaat: gezond tandvlees. Iedere obstakel kan overwonnen worden, zo vindt Bobbi. Zij laat zich dan ook niet uit het veld slaan door een (soms grote) uitdaging, maar weet hier altijd weer een positieve draai aan te geven.

Razek Sharif Msc. (tandarts/ directie):

Razek heeft zijn tandheelkundige studie in 2011 afgerond aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Een patiënt van A tot Z verzorgen, dat is zijn streven. Denk hierbij aan een persoonlijke en vriendelijke bejegening, maar ook een pijnloze behandeling. Wij staan voor kwaliteit en dit willen wij graag inzichtelijk maken. Wij werken daarom transparant en eerlijk. Ook dit is een van de taken waar Razek toezicht op houdt. U mag als patiënt nooit voor onaangename verrassingen komen te staan! Daarom besteden wij veel tijd en moeite om vooraf, tijdens en na de behandeling de patiënt optimaal te informeren.

Shalini (balie-assistente):

Shalini vormt een van de eerste aanspreekpunten als u onze praktijk binnenloopt. Zij staat u altijd graag te woord aan de receptie en haar positieve houding maakt een tandartsbezoek een stuk aangenamer.

Sara Sharif MSc.(tandarts):

Als benjamin van de familie Sharif, is Sara onze laatste aanwinst in ons tandartsenteam. Sara was reeds sinds de start van Mondzorg Fascinatio nauw betrokken bij de praktijk. Zij heeft haar zesjarige tandheelkundestudie aan het Academisch Centrum Tandheelkunde te Amsterdam voltooid. Al vanaf haar zevende levensjaar had zij de droom om tandarts te worden. Sara is dan ook een tandarts in hart en ziel. Zij is geliefd bij zowel volwassenen, maar zeker ook bij de kleine patiëntjes. Zo kan zij de behandeling zo leuk mogelijk maken door professionele technieken toe te passen die zij heeft geleerd tijdens haar klinische verdieping in de pedodontologie (kinder-tandheelkunde). Uw kind komt voortaan lachend naar de tandarts!
Ook heeft Sara tijdens haar studie een extra klinische verdieping gevolgd over orale kinesiologie. Dit is het vakgebied dat zich o.a. bezighoudt met spier-, bot- en gewrichtsklachten (musculoskelettale stoornissen). Als lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der tandheelkunde (KNMT) houdt zij haar vakkennis goed op peil.

BIG-registratienummer: ⁠⁠⁠59920568102

Rona (all-round assistente):

De welbekende zin: ‘het is altijd lente in de ogen van de tandartsassistente’ gaat zeker op voor Rona! Zij is altijd vrolijk en energiek en weet hoe zij met goede humor het tandartsbezoek een aangename draai kan geven.

Yasaman Elyassi MSc. (tandarts):

Yasaman is in 2015 cum laude afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. Haar passie voor het vak heeft haar ertoe aangezet direct na haar opleiding een promotietraject in te gaan op het gebied van endodontologie (wortelkanaalbehandelingen). Tevens is zij werkzaam op de afdeling materiaalwetenschappen. Hierdoor is Yasaman altijd op de hoogte van de nieuwste wetenschappelijke publicaties over de beste tandheelkundige materialen. Haar bevindingen kunnen wij bij Mondzorg Fascinatio direct doorvoeren, zodat onze patiënten met de beste materialen worden behandeld. Ook heeft Yasaman zelf een publicatie op haar naam staan, met als titel: “The Effect of Fixed Orthodontic Appliances and Fluoride Mouthwash on the Oral Microbiome of Adolescents”. Yasaman is aangesloten bij het Kwalteitsregister voor Tandartsen, het NTvT en neemt deel aan het programma Quality Practice van ACTA.

Yasaman is vier dagen op de universiteit te Amsterdam te vinden (ACTA) te vinden en de dinsdagen is zij bij Mondzorg Fascinatio werkzaam.

BIG-registratienummer: ⁠⁠⁠29920171902

Chera Aziz (mondhygieniste):

Een betrouwbare kracht die al jaren bij Mondzorg Fascinatio werkzaam is als mondhygiëniste. Chera heeft haar opleiding genoten aan de hogeschool InHolland te Amsterdam. Gedurende haar studie heeft Chera zich middels een minor gespecialiseerd in de parodontologie. Zij staat bekend om haar gedrevenheid en passie om de beste zorg te verlenen.

Bassam Hassan MSc, PhD (universitair docent):

Naast zijn ‘Master of Medical Imaging’ aan de Universiteit van Leuven, is Bassam in 2010 gepromoveerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Daarnaast is hij momenteel verbonden als universitair docent aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). In de afgelopen zeven jaar heeft hij meer dan 25 internationale publicaties geproduceerd en is tevens co-redacteur van een aantal internationale tijdschriften. Onze patiënten worden voorzien van uitstekende zorg, mede dankzij de kennis en expertise van Bassam.

Bekijk alle academische publicaties van Bassam Hassan MSc, PhD :

Serife (all-round assistente)

Serife, al jaren een van onze vaste assistentes, heeft zich met name verdiept in het assisteren bij orthodontische behandelingen. Haar motivatie en passie voor het vak hebben ertoe geleid dat zij onmisbaar is voor onze tandarts-orthodontist. Samen zetten zij zich in voor een fraaie lach!

Hamid Zabihi (tandtechnieker):

Een laboratorium aan huis! Dat brengt talloze voordelen met zich mee. Zo kunnen wij het kwaliteitsbeleid nauwlettend in de gaten houden. Wij kunnen garanderen dat wij met de beste materialen werken en eventuele aanpassingen/ reparaties kunnen vaak dezelfde dag nog uitgevoerd worden. Hamid is onze tandtechnieker en draagt zorg voor de aflevering van een mooi werkstuk! Het leuke aan zijn werk is, dat hij samen met de patiënt en de tandarts werkt aan een mooi eindresultaat. Door middel van korte communicatielijnen kan bij ons in de praktijk direct worden ingespeeld op de wensen van de patiënt. Hamid kan zelfs tijdens de afspraak met de patiënt aanwezig zijn, om samen met de tandarts een optimaal eindresultaat te verkrijgen. Als de patiënt tevreden de deur uitloopt met een nieuwe voorziening in de mond dan kan de dag van hamid niet meer stuk. Zijn motto is: een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

Samantha (stoelsassistente)

Samantha staat bekend om haar vriendelijke karakter. Haar glimlach is haar trademark!

Tarik Bulut drs. (tandarts):

Tarik is een ervaren tandarts, opgeleid aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Hij heeft talloze cursussen gevolgd en verricht in verscheidene klinieken specialistisch tandheelkundig werk, waaronder gecompliceerde extracties en implantologie. Tarik kan met zijn gezonde gevoel voor humor de patiënt erg op zijn gemak te stellen. Zo is het al vaker voorgekomen dat zelfs de patiënt die een lastige behandeling ondergaat, de praktijk met een goed gevoel verlaat.

Tandarts Bulut versterkt één keer per maand ons team, uitsluitend voor het verrichten van specialistisch tandheelkundig werk.

BIG-registratienummer: ⁠⁠⁠19065265902

Het Team

Yvette van Woerkens Merceij (praktijkmanager)

Shiwa Sharif drs. (tandarts/ praktijkeigenaar)

Danielle (Balie assistente )

Shiela Sharif mondhygiëniste/ praktijkeigenaar

Aysun Karakus (paro-preventieassistente)


Willemijn (tandarts)

Bobbi (paro- preventie)

Razek Sharif Msc. (tandarts/ directie)

Shalini (balie-assistente)

Sara Sharif MSc.(tandarts)

Rona (all-round assistente):

Yasaman Elyassi MSc. (tandarts)

Chera Aziz (mondhygieniste)

Bassam Hassan MSc, PhD (universitair docent):

Serife (all-round assistente)

Hamid Zabihi (tandtechnieker)

Samantha (stoelsassistente)

Tarik Bulut drs. (tandarts):

Het Team

Yvette van Woerkens Merceij (praktijkmanager):

Onder andere het aansturen van ons team, alsmede de afhandeling van service- gerelateerde zaken binnen de praktijk, behoren tot de kerntaken van Yvette. Zij is daarnaast verantwoordelijk voor personeelszaken en het kwaliteitsbeleid. Bij Yvette vindt u altijd een luisterend oor. Mocht u met een complex vraagstuk of klacht zitten, die u niet met de receptioniste wenst te bespreken, dan is zij de persoon bij uitstek om dit aan voor te leggen.

Shiwa Sharif drs. (tandarts/ praktijkeigenaar):

Shiwa is in 2005 cum laude afgestudeerd aan de Radboud Universtiteit te Nijmegen. Na haar afstuderen heeft zij haar kennis op het gebied van tandheelkunde verdiept door meerdere nascholingstrajecten te volgen en als waarnemer bij een aantal praktijken werkzaam te zijn. In september 2007 nam zij een grote, maar weloverwogen stap, om samen met haar zusje (Shiela Sharif), de praktijk Mondzorg Fascinatio op te richten. De beste tandartspraktijk van de regio, zo was haar droom en haar doel. Shiwa staat bekend als een doorzetter met oog voor detail. Dat is

Danielle (Balie assistente )

Danielle is erg meegaand en straalt een en al rust uit. Met name de patiënt die tegen een tandartsbezoek op kijkt, weet dit extra te waarderen. Daarnaast staat zij bekend om haar behulpzame instelling, een eigenschap die in de zorg onmisbaar is!

Shiela Sharif mondhygiëniste/ praktijkeigenaar:

In 2003 heeft Shiela haar opleiding tot mondhygiëniste afgerond aan de Hogeschool Utrecht. Zij is hierna een aantal jaar werkzaam geweest bij de Kliniek voor Parodontologie Rotterdam. Mede dankzij haar rijke werkervaring stuurt Shiela nu het gehele mondhygiëne-team binnen onze praktijk aan. Zij en Shiwa hebben met veel passie en liefde voor het werk in 2007 Mondzorg Fascinatio opgericht Eerlijkheid en transparantie staan bij Shiela hoog in het vaandel. Ze heeft vele trouwe patiënten, die haar vakkundige en pijnloze behandelingen erg op prijs stellen. Shiela is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Pardontologie (NVvP).

Buiten de praktijk is Shiela moeder van twee dochters en een zoon.

Aysun Karakus (paro-preventieassistente)

Aysun staat bekend om haar kalme en vertrouwde werkwijze. Zij weet haar patiënten goed op hun gemak te stellen en maakt een spannende behandeling op deze manier heel toegankelijk, ook voor de angstige patiënt! Als paro-preventie assistente kan Aysun ook diepere tandvleesproblemen met een adequate behandeling verhelpen.

Willemijn Ouwehand(tandarts):

Door haar kalme en betrouwbare werkwijze is tandarts Willemijn niet alleen voor algemene tandheelkunde een hele fijne tandarts, maar ook met name bij de behandeling van angst patiënten komen deze eigenschappen echt tot hun recht. Ook de behandeling van kinderen gaat Willemijn erg goed af, vandaar het verzoek om als universitair docent aan de ACTA werkzaam te zijn op de afdeling kindertandheelkunde. Willemijn is aangesloten bij de Koninklijke Maatschappij tot Bevordering der Tandheelkunde (KNMT). Zij werkt de maandag en dinsdag bij Mondzorg Fascinatio.

BIG-registratienummer: 2199469

Bobbi (paro- preventie)

Bobbi staat bekend om haar aanstekelijke motivatie en zorgt er voor dat u als patiënt een brandschone mond krijgt en behoudt. Zij weet haar patiënten op een hele effectieve manier te begeleiden, met als resultaat: gezond tandvlees. Iedere obstakel kan overwonnen worden, zo vindt Bobbi. Zij laat zich dan ook niet uit het veld slaan door een (soms grote) uitdaging, maar weet hier altijd weer een positieve draai aan te geven.

Razek Sharif Msc. (tandarts/ directie):

Razek heeft zijn tandheelkundige studie in 2011 afgerond aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Een patiënt van A tot Z verzorgen, dat is zijn streven. Denk hierbij aan een persoonlijke en vriendelijke bejegening, maar ook een pijnloze behandeling. Wij staan voor kwaliteit en dit willen wij graag inzichtelijk maken. Wij werken daarom transparant en eerlijk. Ook dit is een van de taken waar Razek toezicht op houdt. U mag als patiënt nooit voor onaangename verrassingen komen te staan! Daarom besteden wij veel tijd en moeite om vooraf, tijdens en na de behandeling de patiënt optimaal te informeren.

Shalini (balie-assistente):

Shalini vormt een van de eerste aanspreekpunten als u onze praktijk binnenloopt. Zij staat u altijd graag te woord aan de receptie en haar positieve houding maakt een tandartsbezoek een stuk aangenamer.

Sara Sharif MSc.(tandarts):

Als benjamin van de familie Sharif, is Sara onze laatste aanwinst in ons tandartsenteam. Sara was reeds sinds de start van Mondzorg Fascinatio nauw betrokken bij de praktijk. Zij heeft haar zesjarige tandheelkundestudie aan het Academisch Centrum Tandheelkunde te Amsterdam voltooid. Al vanaf haar zevende levensjaar had zij de droom om tandarts te worden. Sara is dan ook een tandarts in hart en ziel. Zij is geliefd bij zowel volwassenen, maar zeker ook bij de kleine patiëntjes. Zo kan zij de behandeling zo leuk mogelijk maken door professionele technieken toe te passen die zij heeft geleerd tijdens haar klinische verdieping in de pedodontologie (kinder-tandheelkunde). Uw kind komt voortaan lachend naar de tandarts!
Ook heeft Sara tijdens haar studie een extra klinische verdieping gevolgd over orale kinesiologie. Dit is het vakgebied dat zich o.a. bezighoudt met spier-, bot- en gewrichtsklachten (musculoskelettale stoornissen). Als lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der tandheelkunde (KNMT) houdt zij haar vakkennis goed op peil.

BIG-registratienummer: ⁠⁠⁠59920568102

Rona (all-round assistente):

De welbekende zin: ‘het is altijd lente in de ogen van de tandartsassistente’ gaat zeker op voor Rona! Zij is altijd vrolijk en energiek en weet hoe zij met goede humor het tandartsbezoek een aangename draai kan geven.

Yasaman Elyassi MSc. (tandarts):

Yasaman is in 2015 cum laude afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. Haar passie voor het vak heeft haar ertoe aangezet direct na haar opleiding een promotietraject in te gaan op het gebied van endodontologie (wortelkanaalbehandelingen). Tevens is zij werkzaam op de afdeling materiaalwetenschappen. Hierdoor is Yasaman altijd op de hoogte van de nieuwste wetenschappelijke publicaties over de beste tandheelkundige materialen. Haar bevindingen kunnen wij bij Mondzorg Fascinatio direct doorvoeren, zodat onze patiënten met de beste materialen worden behandeld. Ook heeft Yasaman zelf een publicatie op haar naam staan, met als titel: “The Effect of Fixed Orthodontic Appliances and Fluoride Mouthwash on the Oral Microbiome of Adolescents”. Yasaman is aangesloten bij het Kwalteitsregister voor Tandartsen, het NTvT en neemt deel aan het programma Quality Practice van ACTA.

Yasaman is vier dagen op de universiteit te Amsterdam te vinden (ACTA) te vinden en de dinsdagen is zij bij Mondzorg Fascinatio werkzaam.

BIG-registratienummer: ⁠⁠⁠29920171902

Chera Aziz (mondhygieniste):

Een betrouwbare kracht die al jaren bij Mondzorg Fascinatio werkzaam is als mondhygiëniste. Chera heeft haar opleiding genoten aan de hogeschool InHolland te Amsterdam. Gedurende haar studie heeft Chera zich middels een minor gespecialiseerd in de parodontologie. Zij staat bekend om haar gedrevenheid en passie om de beste zorg te verlenen.

Bassam Hassan MSc, PhD (universitair docent):

Naast zijn ‘Master of Medical Imaging’ aan de Universiteit van Leuven, is Bassam in 2010 gepromoveerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Daarnaast is hij momenteel verbonden als universitair docent aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). In de afgelopen zeven jaar heeft hij meer dan 25 internationale publicaties geproduceerd en is tevens co-redacteur van een aantal internationale tijdschriften. Onze patiënten worden voorzien van uitstekende zorg, mede dankzij de kennis en expertise van Bassam.

Bekijk alle academische publicaties van Bassam Hassan MSc, PhD :

Serife (all-round assistente)

Serife, al jaren een van onze vaste assistentes, heeft zich met name verdiept in het assisteren bij orthodontische behandelingen. Haar motivatie en passie voor het vak hebben ertoe geleid dat zij onmisbaar is voor onze tandarts-orthodontist. Samen zetten zij zich in voor een fraaie lach!

Hamid Zabihi (tandtechnieker):

Een laboratorium aan huis! Dat brengt talloze voordelen met zich mee. Zo kunnen wij het kwaliteitsbeleid nauwlettend in de gaten houden. Wij kunnen garanderen dat wij met de beste materialen werken en eventuele aanpassingen/ reparaties kunnen vaak dezelfde dag nog uitgevoerd worden. Hamid is onze tandtechnieker en draagt zorg voor de aflevering van een mooi werkstuk! Het leuke aan zijn werk is, dat hij samen met de patiënt en de tandarts werkt aan een mooi eindresultaat. Door middel van korte communicatielijnen kan bij ons in de praktijk direct worden ingespeeld op de wensen van de patiënt. Hamid kan zelfs tijdens de afspraak met de patiënt aanwezig zijn, om samen met de tandarts een optimaal eindresultaat te verkrijgen. Als de patiënt tevreden de deur uitloopt met een nieuwe voorziening in de mond dan kan de dag van hamid niet meer stuk. Zijn motto is: een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

Samantha (stoelsassistente)

Samantha staat bekend om haar vriendelijke karakter. Haar glimlach is haar trademark!

Tarik Bulut drs. (tandarts):

Tarik is een ervaren tandarts, opgeleid aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Hij heeft talloze cursussen gevolgd en verricht in verscheidene klinieken specialistisch tandheelkundig werk, waaronder gecompliceerde extracties en implantologie. Tarik kan met zijn gezonde gevoel voor humor de patiënt erg op zijn gemak te stellen. Zo is het al vaker voorgekomen dat zelfs de patiënt die een lastige behandeling ondergaat, de praktijk met een goed gevoel verlaat.

Tandarts Bulut versterkt één keer per maand ons team, uitsluitend voor het verrichten van specialistisch tandheelkundig werk.

BIG-registratienummer: ⁠⁠⁠19065265902